Het bedrijf

HVA Heuvelman Vastgoed Advies is opgericht door Hans Heuvelman. Hans Heuvelman startte in juli 2008 met een eigen adviesbureau dat diverse opdrachtgevers, zoals projectontwikkelaars, bouwondernemingen, grondeigenaren, (institutionele) beleggers, beheerders, maar zeker ook gebruikers adviseert. Dit was het moment om met eigen visie en gedrevenheid zelfstandig te gaan ondernemen.

Gedurende de eerste jaren van mijn loopbaan maakte ik het bouwproces bij ERA Bouw eigen. Dit na een interne doorgroeiperiode, van werkvoorbereider tot medewerker op de afdeling projectontwikkeling, waarbij ik verantwoordelijk was voor de totale afhandeling van de koopwoningen naar kopers. Na bijna tien jaar verruilde ik de ontwikkeling- en bouwsector voor een nieuwe uitdaging in de woningmakelaardij bij Kamerbeek Nieboer. Zowel in de regio Den Haag, als later in de Rotterdamse regio, was ik verantwoordelijk voor de verkoop van de nieuwbouw woningen van diverse opdrachtgevers.

Als Directeur Wonen Rotterdam; Nieuwbouw, Bestaande bouw en Verhuur sloot ik deze periode van 3 jaar af, om vervolgens bij JMS Beaufort Bedrijfsmakelaars te gaan werken. Van 2001 tot 2006 was ik werkzaam als commercieel vastgoed adviseur, waarbij de grootste opdrachten, het nieuwe winkelcentrum 'Carnisseveste' (15.500 m² BVO) in Barendrecht voor Rodamco Winkels en de ontwikkeling van Bedrijvenpark Vaanpark te Barendrecht waren. Door een overname begon ik januari 2006 bij Batenburg Bedrijfshuisvesting (onderdeel van Vinc Batenburg Groep), waar ik tot juli 2008, als Senior commercieel vastgoed adviseur, werkzaam was. Buiten de ondernemersgeest speelde bij mij ook de mening dat niet de organisatie, maar elke opdrachtgever en diens opdracht centraal dient te staan. Vanaf juli 2008 ben ik als zelfstandig ondernemer actief en vervulde ik als eerste opdracht de verhuur van het nieuwe winkelcentrum 'Boulevard Nesselande' (10.000 m² BVO) te Rotterdam, in opdracht van projectontwikkelaar Multi Vastgoed uit Gouda. Daarna volgden nieuwe opdrachten van; Corio Nederland (door overname inmiddels Klépierre), Syntrus Achmea, Multi Netherlands / Multi Corporation, SPF, NS Stations, Sectie5 Investments, Vorm Ontwikkeling/Vorm Bouw, BouwInvest, Stebru Bouw/Transformatie, Segesta Groep, Colliers International, Jumbo Supermarkten, La Place, BouwN, FRaa-i, GN Bouw en Orange Capital Partners (OCP), maar ook voor kleinere (privé) eigenaren c.q. beleggers, maar ook diverse ondernemers/ondernemingen welke op zoek zijn naar nieuwe huisvesting.

HVA is als adviseur actief in de commercieel onroerend goedsector, met een zekere nadruk op retail/winkelontwikkeling, -beheer en -verhuur.

Vanaf september 2018 vervuld HVA een opdracht Propertymanagement bij Vinc Vastgoed Management I B.V.

Vanaf juli 2022 is HVA in opdracht van KFH Vastgoed B.V. de dagelijks beheerder van het verzamelgebouw, de Keukenboulevard aan de Pesetastraat in Barendrecht.